Beursupdate: Damrak hoger van start gegaan

Redactie ABM Financial News - 2 juni 2017, 09:17

Unibail koploper.

(ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs is vrijdag in het groen geopend. Kort na de beursgong koerste de AEX index 0,5 procent hoger op 529,69 punten, terwijl de Midkap 0,1 procent bijschreef.

Onder de hoofdfondsen ging Unibail-Rodamco aan kop met 1,5 procent. JPMorgan zette het vastgoedfonds op zijn kooplijst en verhoogde daarbij het koersdoel van 250,00 naar 270,00 euro. Galapagos won daarnaast een procent. Royal Dutch Shell en SBM Offshore behoorden met een half procent verlies tot de weinige dalers doordat de olieprijs onder druk staat.

In de AMX ging Arcadis aan kop met een winst van krap twee procent. Het advies- en ingenieursconcern kreeg van waterschappen drie opdrachten, waarmee een omzet van circa 1 miljoen euro is gemoeid. Air France-KLM won een procent. ASR Nederland was met drie procent de grootste daler vanwege een ex-dividend notering. De verzekeraar kreeg daarnaast een koersdoelverhoging van ING van 29,00 naar 33,00 euro met een ongewijzigd koopadvies. Philips Lighting gaf een procent prijs.


 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

BlackRock iets groter in AkzoNobel

Belang van ruim vier procent.

Gisteren - Lees verder

Invesco halveert belang in SBM Offshore

Belang nog nipt boven meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank kleiner in Wereldhave

Belang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank wat groter in Corbion

Belang van ruim 5 procent.

Gisteren - Lees verder

Beleggers positief de zomer in - ING Beleggersbarometer

Barometer licht lager in juni.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AEX INDEX toevoegen aan uw watchlist 519,50 0,02% 0,11 519,39
AMX INDEX toevoegen aan uw watchlist 804,92 -0,09% -0,70 805,62
AScX INDEX toevoegen aan uw watchlist 998,66 0,07% 0,72 997,94