Minder bieders voor Ilva - media

Redactie ABM Financial News - 5 juni 2017, 08:02

Acciaitalia biedt meer dan groep van ArcelorMittal.

(ABM FN-Dow Jones) De Italiaanse investeringsbank Cassa Depositi e Prestiti en Arvedi zijn uit Acciaitalia Group gestapt, waardoor Jindal Steel en Leonardo Del Vecchio’s Delfin, samen met investeerdersgroep Aminvestco, in de running blijven voor de overname van de Italiaanse staalfabriek Ilva. Dit schreef de Italiaanse krant Il Messaggero dit weekend op basis van eigen informatie.

Volgens de Italiaanse krant deed Acciaitalia een bod op de Italiaanse staalfabriek van 1,85 miljard euro, hetgeen meer is dan de 1,8 miljard euro die investeerdersgroep Aminvestco bood. Aminvestco bestaat uit onder meer ArcelorMittal, Marcegaglia en Banca Intesa.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursagenda: Belgische bedrijven

Redelijk gevulde agenda.

7 minuten geleden - Lees verder

Beursagenda: Nederlandse bedrijven

Cijferseizoen op zijn laatste benen.

8 minuten geleden - Lees verder

Oververhitting markt nog ver weg - Tepper

Vergelijking met 1999 belachelijk volgens bekende hedgefonds-manager.

Gisteren - Lees verder

Laatste restje bedrijfscijfers en Jackson Hole

Relatief rustige week in verschiet.

Gisteren - Lees verder

Van Oord bouwt offshore windpark Deutsche Bucht

Geen financiƫle details.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ARCELOR ... toevoegen aan uw watchlist 22,20 0,54% 0,12 22,08
ARCELOR ... toevoegen aan uw watchlist 22,20 0,54% 0,12 22,08