Olieprijs sluit hoger

Redactie ABM Financial News - 6 juni 2017, 20:40

Handelaren rekenen op afgenomen voorraden.

(ABM FN-Dow Jones) De prijs voor een vat ruwe olie is dinsdag hoger gesloten, na eerdere verliezen.

Woensdag wordt het wekelijkse rapport gepubliceerd over de Amerikaanse olievoorraden. Handelaren leken dinsdag te rekenen op een afname van de voorraden. Toch heerst er nog steeds twijfel in de oliemarkten over de mogelijkheid van een toenemende productie.

Eerder op dinsdag gingen de olieprijzen omlaag, vooral vanwege zorgen over het conflict tussen Saoedi-Arabië en andere landen in het Midden-Oosten met Qatar. "De markt heeft zich gerealiseerd dat geopolitieke spanningen niet verder zullen toenemen in het Midden-Oosten en dat Qatar waarschijnlijk de situatie wil kalmeren en niet laten escaleren", zei analist Matt Smith van ClipperData.

De juli-future voor een vat ruwe olie sloot op de New York Mercantile Exchange 1,7 procent, of 0,79 dollar, hoger op 48,19 dollar.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

BlackRock iets groter in AkzoNobel

Belang van ruim vier procent.

Gisteren - Lees verder

Invesco halveert belang in SBM Offshore

Belang nog nipt boven meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank kleiner in Wereldhave

Belang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank wat groter in Corbion

Belang van ruim 5 procent.

Gisteren - Lees verder

Beleggers positief de zomer in - ING Beleggersbarometer

Barometer licht lager in juni.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.