Avantium stelt Business Development Officer aan

Redactie ABM Financial News - 8 juni 2017, 08:52

Zanna McPherson wordt lid management team.

(ABM FN-Dow Jones) Avantium breidt zijn tweekoppige management team uit met Zanna McPherson, die verantwoordelijk wordt voor de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsactiviteiten. Dat maakte het technologisch chemiebedrijf donderdag voorbeurs bekend.

Met een Chief Business Development Officer wil Avantium sterker inspelen op de kansen die de groeiende vraag naar hernieuwbare chemicaliën biedt.

De Finse McPherson begint op 1 juli bij Avantium, dat kantooor houdt in Amsterdam. Zij werkte eerder twintig jaar bij Cargill, waar zij de natuurlijke zoetstof Truvia introduceerde in de Verenigde Staten. Daarna was ze chief business officer bij het Amerikaanse biotechbedrijf Amyris.

"Zanna brengt een rijke ervaring met zich mee en een sterke staat van dienst in het sluiten van strategische samenwerkingen die een bedrijf en de industrie van hernieuwbare producten kunnen transformeren", aldus CEO Tom van Aken van Avantium over de komst van zijn nieuwe collega. 

--

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Spaanse consumentenprijzen stijgen minder hard

Inflatie in juni op 1,5 procent.

13 minuten geleden - Lees verder

Eurocastle kondigt beursgang DoBank aan

Investerings- en vastgoedfonds heeft belang van 50 procent in doBank.

15 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: NIBC verlaagt advies Brill naar Accumuleren

Koersdoel omhoog naar 36,00 euro.

27 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: ING verlaagt advies Flow Traders naar Houden

Koersdoel verlaagd van 33,00 naar 25,00 euro.

31 minuten geleden - Lees verder

Goedkeuring jaarrekening HeadFirst Source laat op zich wachten

Arbeidsbemiddelaar en payroller houdt donderdag aandeelhoudersvergadering.

51 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.