Avantium stelt Business Development Officer aan

Redactie ABM Financial News - 8 juni 2017, 08:52

Zanna McPherson wordt lid management team.

(ABM FN-Dow Jones) Avantium breidt zijn tweekoppige management team uit met Zanna McPherson, die verantwoordelijk wordt voor de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsactiviteiten. Dat maakte het technologisch chemiebedrijf donderdag voorbeurs bekend.

Met een Chief Business Development Officer wil Avantium sterker inspelen op de kansen die de groeiende vraag naar hernieuwbare chemicaliën biedt.

De Finse McPherson begint op 1 juli bij Avantium, dat kantooor houdt in Amsterdam. Zij werkte eerder twintig jaar bij Cargill, waar zij de natuurlijke zoetstof Truvia introduceerde in de Verenigde Staten. Daarna was ze chief business officer bij het Amerikaanse biotechbedrijf Amyris.

"Zanna brengt een rijke ervaring met zich mee en een sterke staat van dienst in het sluiten van strategische samenwerkingen die een bedrijf en de industrie van hernieuwbare producten kunnen transformeren", aldus CEO Tom van Aken van Avantium over de komst van zijn nieuwe collega. 

--

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Oververhitting markt nog ver weg - Tepper

Vergelijking met 1999 belachelijk volgens bekende hedgefonds-manager.

Gisteren - Lees verder

Laatste restje bedrijfscijfers en Jackson Hole

Relatief rustige week in verschiet.

Gisteren - Lees verder

Van Oord bouwt offshore windpark Deutsche Bucht

Geen financiƫle details.

Gisteren - Lees verder

Topman Corbion koopt aandelen bij

Voor bijna 700.000 euro aandelen gekocht.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank vergroot belang in Besi

Kapitaalbelang teruggebracht tot boven vijf procent.

19 augustus 2017, 11:34 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.