Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoel ING

Redactie ABM Financial News - 8 juni 2017, 07:09

Koersdoel naar 18,40 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft het koersdoel voor ING Groep verhoogd van 16,40 naar 18,40 euro met handhaving van het koopadvies. Dit schreef analist Maxence Le Gouvello Du Timat donderdag in een rapport.

ING blijft bij Jefferies één van de favorieten in de Europese bankensector, samen met Credit Agricole, UniCredit en Lloyds Group.

Volgens analist Le Gouvello Du Timat beschikt ING over een goed gediversifieerde retailtak. Daarbij liet de bank over het eerste kwartaal van dit jaar goede resultaten zien met een "verrassende" versnelling van de fee-inkomsten. Ook bij wholesale waren de prestaties afgelopen kwartaal volgens de Amerikaanse zakenbank goed.

Op basis van de sterke prestaties in de eerste drie maanden van dit jaar verhoogde de analist zijn ramingen voor dit jaar met 11,4 procent. Voor volgend jaar gingen de taxaties van Jefferies met 7 procent omhoog en voor 2019 met 6,4 procent.

Jefferies wees er verder op dat ING stap voor stap zijn digitale strategie uitrolt. De volgende grote stap is de uitrol van het Genoma platform in Tsjechië.

"In onze optiek biedt ING de meeste waarde voor beleggers die zoeken naar een digitale strategie in de Europese bankensector", aldus Le Gouvello Du Timat.

Het aandeel ING Groep sloot woensdag 1,8 procent hoger op 15,04 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Meeste aandelen hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street begint de week zonder spektakel

FAANG-aandelen weer onder druk.

Gisteren - Lees verder

Hertz levert auto's aan Apple voor ontwikkeling zelfrijdende technologie - media

Aandeel van autoverhuurbedrijf flink in de lift op de berichten.

Gisteren - Lees verder

Wall Street richting verdeeld slot

FAANG-aandelen onder druk.

Gisteren - Lees verder

Technisch herstel olieprijs

Koopjesjagers zien kansen.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.