Beursblik: resultaten Lucas Bols onderliggend goed

Redactie ABM Financial News - 8 juni 2017, 09:07

NIBC ziet sterke groei in alle regio's.

(ABM FN-Dow Jones) De onderliggende jaarresultaten van Lucas Bols zijn grotendeels als verwacht en goed, mede dankzij de bijdrage van de in de cijfers geconsolideerde joint venture voor Passoã. Dit zei analist John David Roeg van NIBC desgevraagd tegen ABM Financial News.

Roeg wees erop dat de bijna 30 procent hogere nettowinst van 15,1 miljoen vooral tot stand kwam dankzij een eenmalige belastingbate, maar dat ook de onderliggende winst van 12,3 miljoen euro goed was.

De marktvorser was verder goed te spreken over de aanhoudende groei in de Verenigde Staten en het herstel van autonome groei in de regio Azië/Pacific.

Wat betreft de outlook vindt Roeg het geruststellend dat het bedrijf herhaalde te blijven profiteren van de consolidatie van Passoã.

NIBC houdt op Lucas Bols een Accumuleren advies met een koersdoel van 19,40 euro. Kort na opening van de beurs noteerde het aandeel Lucas Bols donderdag 1,8 procent hoger op 20 euro exact.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

BlackRock iets groter in AkzoNobel

Belang van ruim vier procent.

Gisteren - Lees verder

Invesco halveert belang in SBM Offshore

Belang nog nipt boven meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank kleiner in Wereldhave

Belang onder meldingsgrens.

Gisteren - Lees verder

Norges Bank wat groter in Corbion

Belang van ruim 5 procent.

Gisteren - Lees verder

Beleggers positief de zomer in - ING Beleggersbarometer

Barometer licht lager in juni.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
LUCASBOLS toevoegen aan uw watchlist 20,15 0,75% 0,15 20,00