Stern opent nieuwe vestigingen

Redactie ABM Financial News - 10 juli 2017, 17:57

Panden voor schadeherstel en eenvoudige onderhoudswerkzaamheden.

(ABM FN-Dow Jones) Stern Groep zal onder de naam SternPoint twee nieuwe vestigingen openen voor schadeherstel en eenvoudige onderhoudswerkzaamheden. Dit meldde het autodealer en -servicebedrijf maandag na het sluiten van de beurs in Amsterdam.

Per 1 juli heeft SternPoint een schadevestiging in Groningen overgenomen van de heer Jan Been, een lopend bedrijf waar SternPoint merk-erkend autoschadeherstel zal toevoegen voor de merken KIA en Opel. 

In Hoorn opende SternPoint eveneens op 1 juli een nieuwe vestiging waar het de merk-erkenningen voor VW, Audi, Seat, Skoda, Opel en KIA zal krijgen. Momenteel worden de panden geschikt gemaakt voor autoschadeherstel en andere werkzaamheden, waaronder eenvoudige onderhoudswerkzaamheden en het wisselen van wielen en banden.

Recent breidde SternPoint uit van 12 naar 16 vestigingen. Met de twee nieuwe locaties komt het totaal aantal vestigingen nu op 18 en hiermee is volgens Stern een volgende stap gezet in het doel om tegen het einde van 2018 25 vestigingen te hebben. Om het vestigingsnetwerk uit te breiden worden nog enkele vestigingen gezocht in het noorden, oosten en zuiden van Nederland.

Op een groen Damrak sloot het aandeel Stern Groep maandag 1,5 procent hoger op 24,25 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Wall Street eindigt verdeeld

Home Depot onderuit na koerswijziging Sears

9 minuten geleden - Lees verder

Wall Street koerst op verlies

Home Depot trekt Dow Jones index omlaag

47 minuten geleden - Lees verder

Olie valt terug na top

Handelaren blijven bezorgd over Libiƫ en Nigeria.

1 uur geleden - Lees verder

Europese beurzen sluiten lager

Hogere euro drukt aandelenmarkten.

3 uren geleden - Lees verder

Hogere resultaten voor Acomo

Dividend onveranderd.

4 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
STERN GROEP toevoegen aan uw watchlist 24,20 0,21% 0,05 24,15