Beursupdate: kalme start handel op Beursplein 5

Redactie ABM Financial News - 11 juli 2017, 09:19

Randstad lager na verkoopadvies Deutsche Bank.

(ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs is dinsdag conform verwachting licht hoger van start gegaan. Kort na de beursgong koerste de AEX index 0,2 procent hoger naar 512,85 punten, terwijl de Midkap 0,1 procent bijschreef.

Bij de hoofdfondsen zaten de financiële waarden ABN AMRO en NN Group in de lift met winsten van circa een procent. De enige dissonant was Randstad met een verlies van meer dan twee procent. Deutsche Bank gaf volgens handelaar Bert van der Pol een verkoopadvies af voor de uitzender.

In de AMX stond Refresco Gerber onder druk met een verlies van drie procent. De bottelaar kent de laatste tijd een volatiel handelsverloop vanwege overnamespeculatie. Vandaag meldde De Telegraaf dat Refresco geen bod ontving van het Franse PAI, nadat de bottelaar vrijdag ditzelfde al aan ABM Financial News liet weten. Koplopers waren OCI en BE Semiconductors Industries met winsten van een tot twee procent.

Bij de kleinere fondsen kwam VolkerWessels in beweging met een winst van een procent. Kepler Cheuvreux startte het volgen van de bouwer met een koopaanbeveling. Ook sectorgenoot Heijmans zat in de lift met een winst van meer dan een procent. 

 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Private equity biedt op Spreads van Unilever - media

Bod van 6 miljard pond.

19 minuten geleden - Lees verder

3M stelt winstverwachting opwaarts bij

Post-it-maker boekt tegenvallende omzet.

27 minuten geleden - Lees verder

Kimberly-Clark boekt minder winst

Outlook neerwaarts bijgesteld.

34 minuten geleden - Lees verder

Lagere resultaten voor General Motors

Record aantal auto's van de band in China.

34 minuten geleden - Lees verder

Caterpillar verhoogt opnieuw vooruitzichten

Fabrikant goed te spreken over prestaties tweede kwartaal.

37 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AEX INDEX toevoegen aan uw watchlist 521,65 -0,11% -0,57 522,22
AMX INDEX toevoegen aan uw watchlist 806,75 0,16% 1,27 805,48
AScX INDEX toevoegen aan uw watchlist 990,62 -0,03% -0,31 990,93