Wells Fargo stoot aandeelhoudersdiensten af

Redactie ABM Financial News - 12 juli 2017, 08:42

227 miljoen dollar met verkoop gemoeid.

(ABM FN-Dow Jones) Wells Fargo is van plan om de activiteiten op het vlak van het verlenen van diensten aan aandeelhouders, zoals corporate actions, te verkopen aan het Britse Equiniti Group voor een bedrag van 227 miljoen dollar. Dit maakte de Amerikaanse bank woensdag bekend. 

Toezichthouders en aandeelhouders van Equiniti, dat een leidende speler is op het vlak van het verlenen van diensten voor aandeelhouders, moeten nog akkoord gaan met de verkoop van de divisie door Wells Fargo. De Amerikaanse zakenbank verwacht dat de transactie tegen het einde van het eerste kwartaal in 2018 kan worden afgerond. 

Op vrijdag opent Wells Fargo de boeken over het tweede kwartaal. 

Het aandeel Wells Fargo sloot dinsdag 1,0 procent lager op 55,04 dollar. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos wint opnieuw.

13 minuten geleden - Lees verder

Wall Street eindigt verdeeld

Home Depot onderuit na koerswijziging Sears

20 minuten geleden - Lees verder

Wall Street koerst op verlies

Home Depot trekt Dow Jones index omlaag

57 minuten geleden - Lees verder

Olie valt terug na top

Handelaren blijven bezorgd over Libiƫ en Nigeria.

1 uur geleden - Lees verder

Europese beurzen sluiten lager

Hogere euro drukt aandelenmarkten.

3 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.