Lavide ontvangt extra financiering

Redactie ABM Financial News - 13 juli 2017, 18:34

Bedrag van 42.500 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Lavide ontvangt 42.500 euro middels de uitvoering van optierechten door Kuikens BV, waarbij 85.000 opties worden omgezet in een gelijk aantal aandelen tegen een uitgifteprijs van 0,50 euro per aandeel. Dit meldde de lege beurshuls donderdag nabeurs.

"Kuikens BV heeft een convertible loan note volgestort ter waarde van 130.000 euro conform eerder gemaakte afspraken", aldus Lavide, eraan toevoegend dat 45.000 euro van de convertible loan note wordt omgezet naar 90.000 aandelen.

Lavide meldde tevens dat De la Rambelje BV een converteerbare loan note heeft volgestort ter waarde van 225.000 euro, waarbij 87.500 euro van de convertible loan note wordt omgezet naar 175.000 aandelen.

Het aandeel Lavide sloot op een groene beurs 6,0 procent lager op 1,01 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos wint opnieuw.

12 minuten geleden - Lees verder

Wall Street eindigt verdeeld

Home Depot onderuit na koerswijziging Sears

18 minuten geleden - Lees verder

Wall Street koerst op verlies

Home Depot trekt Dow Jones index omlaag

56 minuten geleden - Lees verder

Olie valt terug na top

Handelaren blijven bezorgd over Libiƫ en Nigeria.

1 uur geleden - Lees verder

Europese beurzen sluiten lager

Hogere euro drukt aandelenmarkten.

3 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
LAVIDE toevoegen aan uw watchlist 1,02 0,00% 0,00 1,02