Target stelt verwachting winst en omzet opwaarts bij

Redactie ABM Financial News - 13 juli 2017, 14:15

Aanpassing vanwege aanhoudend verbeterde omzet trends.

(ABM FN-Dow Jones) Target Corporation heeft de eerder afgegeven verwachtingen voor het tweede kwartaal van zijn gebroken boekjaar opwaarts bijgesteld vanwege verbeterde omzettrends. Dit meldde het Amerikaanse winkel- en e-commerce concern donderdag voorbeurs.

Het concern voorziet nu een matige stijging van de vergelijkbare omzet en een winst per aandeel die boven de eerder verwachte bandbreedte van 0,95 tot 1,15 dollar uitkomt. Hierbij is ook rekening gehouden met een belastingmeevaller. Bij de cijfers over het eerste kwartaal zei Target nog te mikken op een lage enkelcijferige omzetkrimp.

"Na beter dan verwachte resultaten in het eerste kwartaal, zien we nu aanvullende breed gerealiseerde bezoek- en omzettrends in het tweede kwartaal, ondank aanhoudende uitdagingen op het vlak van concurrentie", aldus CEO Brian Cornell in een toelichting.

Target zal op 16 augustus de resultaten over het tweede kwartaal rapporteren.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Opnieuw winstwaarschuwing Gemalto

Miljoenenafschrijving in halfjaar vanwege verslechterde vooruitzichten op SIM markt.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Groen heeft nipt de overhand.

Gisteren - Lees verder

General Electric gebeten hond op lichtrood Wall Street

S&P 500 en Nasdaq op weekbasis in de plus.

Gisteren - Lees verder

Wall Street neemt gas terug

Zwakke resultaten voor General Electric.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs weer onder druk

Focus op bijeenkomst OPEC in Sint Petersburg.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.