AT&T neemt organisatie op de schop - media

Redactie ABM Financial News - 14 juli 2017, 09:36

Reorganisatie volgt op overname Time Warner.

(ABM FN-Dow Jones) AT&T is van plan om de interne organisatie op de schop te nemen na de overname van Time Warner, waarbij topman Randall Stephenson een andere rol krijgt toegewezen. Dit meldde het Amerikaanse persbureau Bloomberg vrijdag op basis van bronnen. 

Stephenson zal na tien jaar zijn titel als CEO opgeven om voorzitter te worden. In deze rol zal hij een twee CEO's overzien die onafhankelijk van elkaar de divisies telecommunicatie en media zullen leiden. Stephenson zal evenwel nog veel te zeggen hebben over de richting die AT&T zal opgaan, aldus ingewijden tegenover Bloomberg. 

John Stankey, die nu DirecTV en andere entertainmentactiviteiten van het bedrijf onder zijn verantwoordelijkheid heeft, zal CEO worden van de mediadivisie, inclusief het overgenomen Time Warner. John Donovan zal gepromoveerd worden tot CEO van de divisie telecommunicatie. 

Het aandeel AT&T sloot donderdag 1,7 procent lager op 36,21 dollar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Opnieuw winstwaarschuwing Gemalto

Miljoenenafschrijving in halfjaar vanwege verslechterde vooruitzichten op SIM markt.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Groen heeft nipt de overhand.

Gisteren - Lees verder

General Electric gebeten hond op lichtrood Wall Street

S&P 500 en Nasdaq op weekbasis in de plus.

Gisteren - Lees verder

Wall Street neemt gas terug

Zwakke resultaten voor General Electric.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs weer onder druk

Focus op bijeenkomst OPEC in Sint Petersburg.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.