Winst BlackRock blijft stijgen

Redactie ABM Financial News - 17 juli 2017, 12:50

Beheerd vermogen ook verder omhoog in tweede kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) BlackRock heeft in het tweede kwartaal van 2017 een hogere winst geboekt en zag bovendien het beheerd vermogen flink groeien. Dit meldde de Amerikaanse vermogensbeheerder maandag voorbeurs.

In het afgelopen kwartaal realiseerde BlackRock een winst per aandeel van 5,24 dollar, tegen 4,78 dollar in dezelfde periode een jaar eerder. In de eerste drie maanden van dit jaar verdiende BlackRock 5,23 dollar per aandeel, wat ook al flink meer was dan de 3,92 dollar een jaar eerder.

Het beheerd vermogen steeg met 16 procent naar 5,69 biljoen dollar. "Hoewel er nog altijd significant geld langs de zijlijn staat, zijn beleggers begonnen met het aan het werk zetten van hun middelen", aldus CEO Laurence Fink.

Het aandeel BlackRock sloot vrijdag in de reguliere handel 0,1 procent hoger op 438,34 dollar. In de elektronische handel voorbeurs werd het aandeel 0,3 procent lager gehandeld.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Damrak zet opmars voort op dag van Draghi

Wall Street scherpte records aan.

8 minuten geleden - Lees verder

Sterke winstdaling voor SAP

Softwarebedrijf verhoogt outlook.

10 minuten geleden - Lees verder

Duitse producentenprijzen opnieuw minder hard gestegen

Prijsstijging van 2,4 procent in juni.

11 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: Deutsche Bank verhoogt koersdoel ASML

Koersdoel naar 120,00 euro.

21 minuten geleden - Lees verder

Omzet Sligro gestegen

Bedrijf zoekt partner voor Emté-winkels.

21 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.