Beursblik: Bank of America verhoogt koersdoel Philips Lighting

Redactie ABM Financial News - 3 juli 2017, 11:24

Koersdoel naar 40,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Bank of America Merrill Lynch heeft het koersdoel voor Philips Lighting verhoogd van 35,00 naar 40,00 euro bij een ongewijzigde koopaanbeveling.

Volgens de analisten van de Amerikaanse zakenbank is het aandeel van Philips Lighting één van de best presterende die zij volgen, maar blijft tegelijkertijd ook één van de meeste goedkope. De marktvorsers blijven positief vanwege een steeds hogere liquiditeit in het aandeel, een aantrekkelijke waardering en oplopende attentie voor het aandeel.

Bovendien zijn de analisten van mening dat de consensus te negatief is over de ontwikkelingen in zowel de conventionele lichtactiviteiten als LED, en de marges bij het onderdeel Professional.

Voor het tweede kwartaal rekenen de analisten op een omzet van 1.744 miljoen euro. De consensus ligt op 1.731 miljoen euro. Daarop zal het aangepaste bedrijfsresultaat (EBITA) 163 miljoen euro bedragen, tegen 165 miljoen euro die de consensus voorziet. Wat betreft de nettowinst gaan de marktvorsers van Bank of America uit van een bedrag van 65 miljoen euro. Dat is 2 miljoen euro lager dan de consensus.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Philips Lighting maandag 1,4 procent hoger op 32,79 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Opnieuw winstwaarschuwing Gemalto

Miljoenenafschrijving in halfjaar vanwege verslechterde vooruitzichten op SIM markt.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Groen heeft nipt de overhand.

Gisteren - Lees verder

General Electric gebeten hond op lichtrood Wall Street

S&P 500 en Nasdaq op weekbasis in de plus.

Gisteren - Lees verder

Wall Street neemt gas terug

Zwakke resultaten voor General Electric.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs weer onder druk

Focus op bijeenkomst OPEC in Sint Petersburg.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.