TIE Kinetix sluit contract met gemeente Amsterdam

Redactie ABM Financial News - 3 juli 2017, 08:19

Overeenkomst betreft elektronisch factureren via platform van TIE.

(ABM FN-Dow Jones) TIE Kinetix heeft met de gemeente Amsterdam een overeenkomst gesloten voor het versturen van elektronische facturen via zijn FLOW Partner Automation Platform. Dit maakte TIE Kinetix maandag bekend, zonder verdere financiële details te vermelden.

Vanaf november 2018 moeten alle Europese autoriteiten rekeningen elektronisch kunnen versturen ter vervanging van handmatige processen die tijdrovend en dus duur zijn. De uitrol vindt in de komende maanden plaats bij de gemeente Amsterdam. 


Het aandeel TIE Kinetix sloot vrijdag op een rood Damrak 0,5 procent hoger op 9,80 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

AT&T overtreft verwachtingen

Winst beter dan analisten hadden voorzien.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos grootste winnaar.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit hoger

Bedrijfscijfers stuwen sentiment.

Gisteren - Lees verder

Wall Street op weg naar hoger slot

Bedrijfscijfers stuwen sentiment.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
TIE KINETIX toevoegen aan uw watchlist 11,50 5,99% 0,65 10,85