Beursgenoteerde belangen Value8 stijgen in waarde

Redactie ABM Financial News - 4 juli 2017, 08:40

Optie op Keesmakers niet uitgeoefend.

(ABM FN-Dow Jones) De beursgenoteerde belangen van Value8 zijn in het eerste halfjaar 2017 "per saldo" in waarde gestegen in vergelijking tot eind 2016. Dit maakte het investeringsvehikel onder leiding van Peter Paul de Vries dinsdag voorbeurs bekend.

Procentueel was de waardestijging bij Nedsense met 62 procent het grootst. Alleen Novisource en Sucraf droegen met dalingen van respectievelijk 4,5 en 17,5 procent negatief bij.

Ten aanzien van SnowWorld, afgelopen half jaar goed voor een waardestijging van 16,9 procent, meldde Value8 dat het belang werd afgebouwd. "Naast een klein aandelenbelang houdt Value8 nog een optie om 5 procent van de aandelen te verwerven tegen een koers van 8 euro per aandeel", aldus het investeringsvehikel.

Daarnaast deelde Value8 dinsdag mede dat het haar optie om tot een meerderheidsbelang te komen in Keesmakers niet heeft uitgeoefend. Als gevolg daarvan is het optierecht komen te vervallen. Value8 houdt een belang van 43 procent in Keesmakers.

Value8 repte verder niet over het proces rondom de nog altijd missende goedkeurde verklaring van de accountant voor de jaarrekening over 2016.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

WCM vergroot belang in Core Laboratories

Kapitaalbelang van ruim 6 procent.

7 uren geleden - Lees verder

Opnieuw winstwaarschuwing Gemalto

Miljoenenafschrijving in halfjaar vanwege verslechterde vooruitzichten op SIM markt.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Groen heeft nipt de overhand.

Gisteren - Lees verder

General Electric gebeten hond op lichtrood Wall Street

S&P 500 en Nasdaq op weekbasis in de plus.

Gisteren - Lees verder

Wall Street neemt gas terug

Zwakke resultaten voor General Electric.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
VALUE8 toevoegen aan uw watchlist 5,48 0,37% 0,02 5,46