Corbion bekeken maar niet benaderd - media

Redactie ABM Financial News - 4 juli 2017, 08:12

Fantasie laait weer op na publicatie Amerikaanse blog.

(ABM FN-Dow Jones) Corbion is eerder dit jaar bekeken door verschillende partijen met interesse in een overname. Dit leidde evenwel niet tot een toenadering, zo schreef De Telegraaf dinsdag na een rondgang van de krant op de Zuidas.

Meerdere private equitypartijen en tenminste één Amerikaanse strategische partij zouden volgens de krant naar Corbion hebben gekeken.

Recent laaide de overnamefantasie rondom Corbion weer op, na een artikel op het Amerikaanse blog WallStreet Wires.

Wallstreetwires.com meldde op 22 juni dat Corbion adviseurs zou hebben ingehuurd, naar aanleiding van een benadering voor een overname door een private equity partij en een sectorgenoot. Volgens de website zou er een bod 35,00 euro per aandeel Corbion zijn gedaan, maar zou het Nederlandse bedrijf in onderhandelingen een prijs van 40,00 euro per aandeel willen bedingen.

Corbion wilde niet ingaan op de geruchten. "Dit is niet voor het eerst. We hebben dit een paar maanden geleden ook al voorbij zien komen en net als toen gaan we ook nu niet in op marktspeculaties", zei directiewoordvoerder Tanno Massar van Corbion toen desgevraagd tegen ABM Financial News.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

WCM vergroot belang in Core Laboratories

Kapitaalbelang van ruim 6 procent.

11 uren geleden - Lees verder

Opnieuw winstwaarschuwing Gemalto

Miljoenenafschrijving in halfjaar vanwege verslechterde vooruitzichten op SIM markt.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Groen heeft nipt de overhand.

Gisteren - Lees verder

General Electric gebeten hond op lichtrood Wall Street

S&P 500 en Nasdaq op weekbasis in de plus.

Gisteren - Lees verder

Wall Street neemt gas terug

Zwakke resultaten voor General Electric.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
CORBION toevoegen aan uw watchlist 27,17 -0,69% -0,19 27,36