Vlisco krijgt weer nieuwe eigenaar - media

Redactie ABM Financial News - 5 juli 2017, 08:15

Actis heeft textielbedrijf in etalage gezet.

(ABM FN-Dow Jones) Vlisco krijgt weer een nieuwe eigenaar, nu het Brtitse pricate equityhuis Actis Capital het bedrijf in de etalage heeft gezet. Dit zei Visco-topman David Suddens in een interview met NRC Handelsblad.

Volgens de 69-jarige Brit heeft Actis, dat zelf geen commentaar wil geven, de voorbije maanden Londense bankiers en juristen in de arm genomen om het bedrijf klaar te maken voor een verkoop. In september zal het verkoopproces naar verwachting beginnen. Dat duurt doorgaans enkele maanden. "Dus over een jaar is Vlisco normaal gesproken in andere handen", zei Suddens volgens de krant.

De verkoopplannen van Actis luiden het einde in van een turbulente periode die zeven jaar geleden begon toen het private-equitybedrijf Vlisco voor 118 miljoen euro overnam. Het bedrijf uit Helmond produceert voornamelijk batikstoffen en had in 2016 een omzet van 225 miljoen euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

WCM vergroot belang in Core Laboratories

Kapitaalbelang van ruim 6 procent.

7 uren geleden - Lees verder

Opnieuw winstwaarschuwing Gemalto

Miljoenenafschrijving in halfjaar vanwege verslechterde vooruitzichten op SIM markt.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Groen heeft nipt de overhand.

Gisteren - Lees verder

General Electric gebeten hond op lichtrood Wall Street

S&P 500 en Nasdaq op weekbasis in de plus.

Gisteren - Lees verder

Wall Street neemt gas terug

Zwakke resultaten voor General Electric.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.