Lavide maakt nieuwe financiele afspraken.

Redactie ABM Financial News - 6 juli 2017, 08:14

CS Factoring stort eerste deel lening terug.

(ABM FN-Dow Jones) Lavide heeft nieuwe financiële afspraken gemaakt met zijn aandeelhouders en tevens een eerste deel van een lening verstrekt aan CS Factoring terugontvangen. Dit maakte de lege beurshuls donderdag voorbeurs bekend.

C.P. Scholten verstrekt Lavide 50.000 euro ter uitvoering van de optierechten van 60.000 opties, die omgezet worden in 60.000 aandelen tegen een uitoefenprijs van 0,83 euro per aandeel. Op de te verkrijgen aandelen geldt een lock-up tot 19 augustus 2018.

Kuikens, dat eigendom is van de bekende belegger Martijn Kok, heeft zoals afgesproken een convertible loan note volgestort ter waarde van 30.000 euro. Ditzelfde deed CEO Vincent Poorter via de la Rambelje voor een bedrag van 70.000 euro.

Per 1 oktober zal Lavide een lening verstrekken aan de la Rambelje van 200.000 euro tegen 4,5 procent rente voor een periode van maximaal een jaar. Als onderpand geldt onroerend goed, waarvan de WOZ-waarde ruimschoots het dubbele is van de hypotheek van 194.639 euro die er op rust. "Met deze inkomsten kunnen de lopende kosten van Lavide worden gedrukt."

Verder zullen Kuikens de 535.000 aandelen en de la Rambelje 450.000 aandelen die zij eerder verkregen niet voor 1 augustus 2019 verhandelen. De looptijd van de eerder door Lavide verstrekte optierechten wordt tevens met een jaar verlengd tot 1 augustus 2019.

Daarnaast meldde Lavide dat het eerste deel van de uitstaande lening bij CS Factoring, de onderneming van Dirk Scheringa, is teruggekregen conform het contract. Daardoor vloeide er 300.000 euro terug naar Lavide. "De rente is door CS Factoring BV gedurende de looptijd van de lening tot op heden altijd conform afspraak betaald", voegde Lavide daaraan toe.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Private equity biedt op Spreads van Unilever - media

Bod van 6 miljard pond.

20 minuten geleden - Lees verder

3M stelt winstverwachting opwaarts bij

Post-it-maker boekt tegenvallende omzet.

28 minuten geleden - Lees verder

Kimberly-Clark boekt minder winst

Outlook neerwaarts bijgesteld.

35 minuten geleden - Lees verder

Lagere resultaten voor General Motors

Record aantal auto's van de band in China.

35 minuten geleden - Lees verder

Caterpillar verhoogt opnieuw vooruitzichten

Fabrikant goed te spreken over prestaties tweede kwartaal.

38 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
LAVIDE toevoegen aan uw watchlist 0,95 -6,86% -0,07 1,02