ASR Dutch Mobility Office Fund plaatst 150 miljoen euro

Redactie ABM Financial News - 7 juli 2017, 07:07

Plaatsing in eerste zes maanden.

(ABM FN-Dow Jones) a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer heeft een tweede closing afgerond voor het in december gelanceerde ASR Dutch Mobility Office Fund. Dit maakte het onderdeel van ASR Nederland vrijdag voorbeurs bekend.

Sumitomo Mitsui Banking Corporation, een van de grootste banken van Japan, en een andere Aziatische institutionele belegger investeerden in het Nederlandse kantorenfonds, waardoor het totale extern geplaatste kapitaal in de eerste zes maanden op 150 miljoen euro uitkwam.

Het ASR Dutch Mobility Office Fund richt zich op kwalitatief hoogwaardige kantoren in de directe omgeving van mobiliteitsknooppunten in Nederland. Minimaal 70 procent van de beoogde portefeuille zal bestaan uit kantoren, aangevuld met andere assets.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Galapagos wint opnieuw.

12 minuten geleden - Lees verder

Wall Street eindigt verdeeld

Home Depot onderuit na koerswijziging Sears

19 minuten geleden - Lees verder

Wall Street koerst op verlies

Home Depot trekt Dow Jones index omlaag

57 minuten geleden - Lees verder

Olie valt terug na top

Handelaren blijven bezorgd over Libiƫ en Nigeria.

1 uur geleden - Lees verder

Europese beurzen sluiten lager

Hogere euro drukt aandelenmarkten.

3 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.