Beursupdate: Beursplein 5 licht lager van start gegaan

Redactie ABM Financial News - 7 juli 2017, 09:16

Banken en verzekeraars in de lift.

(ABM FN-Dow Jones) Onder de hoofdfondsen noteerden de financiële fondsen Aegon, NN Group, ING Groep en ABN AMRO in het groen, ingegeven door onder meer de sectorrotatie op Wall Street van technologiefondsen naar financiële waarden en met het oog op de oplopende rente. Oliewaarden zaten juist in de hoek waar de klappen vallen. SBM Offshore en Royal Dutch Shell gaven circa anderhalf procent prijs.

In de Midkap profiteerde Air France-KLM juist van de dalende olie- en gasprijzen met een winst van 1,6 procent. Bodemonderzoeker voor onder meer de olie-en gasindustrie Fugro was de grootste daler met 1,5 procent.

Onder de kleinere fondsen won de Nederlandse producent van raambekleding en bouwproducten Hunter Douglas vijf procent, zonder direct aanwijsbare reden. Het biofarmaceutische bedrijf Kiadis Pharma won daarnaast drie procent. Sif Holding gaf een procent prijs.

 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

WCM vergroot belang in Core Laboratories

Kapitaalbelang van ruim 6 procent.

7 uren geleden - Lees verder

Opnieuw winstwaarschuwing Gemalto

Miljoenenafschrijving in halfjaar vanwege verslechterde vooruitzichten op SIM markt.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Groen heeft nipt de overhand.

Gisteren - Lees verder

General Electric gebeten hond op lichtrood Wall Street

S&P 500 en Nasdaq op weekbasis in de plus.

Gisteren - Lees verder

Wall Street neemt gas terug

Zwakke resultaten voor General Electric.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AEX INDEX toevoegen aan uw watchlist 522,22 -0,77% -4,07 526,29
AMX INDEX toevoegen aan uw watchlist 805,48 -1,90% -15,57 821,05
AScX INDEX toevoegen aan uw watchlist 990,93 -2,06% -20,81 1.011,74