CEO spreekt van goed tweede kwartaal Air France-KLM - media

Redactie ABM Financial News - 9 juli 2017, 14:37

Aanstaande maandag vervoercijfers op de rol.

(ABM FN-Dow Jones) Air France-KLM heeft een goed tweede kwartaal achter de rug. Dit zei CEO Jean-Marc Janaillac tegen persbureau Bloomberg tijdens de Rencontres Economiques conference in het Franse Aix-en-Provence.

"Het tweede kwartaal is goed en de boekingen voor deze zomer zijn ook vrij positief in vergelijking tot afgelopen jaar", aldus de topman, zonder verder details te geven. Wel merkte de CEO op dat passagiers uit de Verenigde Staten, China en Japan weer terug komen.

Maandag zal Air France-KLM de vervoercijfers over juni geven. Prijsvechters Ryanair en Easyjet maakten afgelopen week al bekend dat er in juni meer passagiers werden vervoerd. Er werden stijgingen geboekt van respectievelijk 12 en 11 procent. Op 28 juli volgen de cijfers over het tweede kwartaal van de Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Private equity biedt op Spreads van Unilever - media

Bod van 6 miljard pond.

24 minuten geleden - Lees verder

3M stelt winstverwachting opwaarts bij

Post-it-maker boekt tegenvallende omzet.

32 minuten geleden - Lees verder

Kimberly-Clark boekt minder winst

Outlook neerwaarts bijgesteld.

39 minuten geleden - Lees verder

Lagere resultaten voor General Motors

Record aantal auto's van de band in China.

39 minuten geleden - Lees verder

Caterpillar verhoogt opnieuw vooruitzichten

Fabrikant goed te spreken over prestaties tweede kwartaal.

41 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AIR FRAN... toevoegen aan uw watchlist 11,94 -0,67% -0,08 12,02