Adecco boekt hogere resultaten

Redactie ABM Financial News - 10 augustus 2017, 07:32

Sterke prestaties in Frankrijk, Italiƫ en Spanje ondersteunen omzetgroei.

(ABM FN-Dow Jones) Adecco heeft in de eerste helft van 2017 een hogere omzet en operationeel resultaat geboekt. Dit meldde de Zwitserse uitzender donderdag voorbeurs.

Volgens CEO Alain Dehaze werd gedurende de eerste helft van het jaar vooruitgang geboekt met de implementatie van de strategie 'Perform, Transform and Innovate', wat resulteerde in een robuuste omzetgroei, met name gedreven door sterke prestaties in Frankrijk, Italië en Spanje.

Adecco boekte in de eerste zes maanden van 2017 een operationeel resultaat van 543 miljoen euro, in vergelijking tot 492 miljoen euro in dezelfde periode een jaar eerder. Onder de streep resteerde een nettowinst van 368 miljoen euro, tegenover 334 miljoen euro een jaar eerder.

De omzet steeg van 11,0 miljard naar 11,7 miljard euro.

Outlook

Adecco gaf donderdag geen kwantitatieve outlook af, maar wees op de aanhoudende autonome groei van de omzet in de eerste zes maanden van 2017 van 6 procent, wat gelijk was aan de omzetgroei in het vierde kwartaal van 2016. De Zwitserse uitzender meldde dat dit positieve momentum in juni werd voortgezet met eenzelfde groeipercentage.

Het aandeel Adecco sloot woensdag 1,0 procent lager op 74,15 Zwitserse frank.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Europese beurzen hoger gesloten

Markt kijkt uit naar publicatie notulen Federal Reserve nabeurs.

1 uur geleden - Lees verder

Damrak sluit hoger

Heijmans in de schijnwerper na halfjaarcijfers.

1 uur geleden - Lees verder

Amerikaanse olievoorraden dalen

Capaciteitsbenutting van raffinaderijen omlaag naar 96,1 procent.

2 uren geleden - Lees verder

Beursagenda: macro-economisch

Focus op notulen ECB.

3 uren geleden - Lees verder

Beursagenda: buitenlandse fondsen

Cijferseizoen loopt op zijn eind.

3 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.