Arcadis gaat Utrecht klimaatbestendig maken

Redactie ABM Financial News - 10 augustus 2017, 09:00

Geen financiele details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) Arcadis gaat de gemeente Utrecht helpen klimaatbestendig te maken. Dit maakte het internationale advies- en ingenieursconcern donderdag bekend, zonder financiële details te noemen.  

Arcadis zal helpen bij de modellering van de riolering en hemelwatervoorzieningen in de gemeente Utrecht en zal de komende vier tot acht jaar blijven kijken of het systeem op orde is. Waar nodig volgen aanpassingen. 

Gemeenten worden in de toekomst geacht om een klimaatstresstest te doen. Utrecht is de eerste grote gemeente die dit in één keer voor een lange tijd wil garanderen. "Met de keuze voor Arcadis werkt Utrecht straks met de laatste internationaal ontwikkelde methodes om zicht te krijgen om het functioneren van het watersysteem in haar stad", aldus het advies- en ingenieursconcern.

Op een rood Damrak sloot het aandeel Arcadis woensdag 0,8 procent lager op 17,13 euro. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Fiat Chrysler ontkent benadering door Chinees bedrijf

Autoconcern weerspreekt mediageruchten.

9 minuten geleden - Lees verder

Staat haalt 1,7 miljard euro op met veiling

Negatieve rentevergoeding op kortlopende lening.

33 minuten geleden - Lees verder

Beursupdate: Amsterdamse beurs koerst lager

Damrak zet neerwaartse trend van eind vorige week voort.

1 uur geleden - Lees verder

Rosneft rondt overname belang in Essar Oil af

Consortium van Trafigura en UCP ronden tevens overname van belang af.

1 uur geleden - Lees verder

Chinese Great Wall wil Fiat Chrysler overnemen - media

Overnamespeculatie doet al langer de ronde.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ARCADIS toevoegen aan uw watchlist 17,34 -0,29% -0,05 17,39