Esperite plaatst opnieuw deel investering

Redactie ABM Financial News - 11 augustus 2017, 08:00

Totale investering kan oplopen tot 13 miljoen euro.

(ABM FN-Dow Jones) Esperite heeft een zesde tranche uitgeschreven van een investering van 350.000 euro door European Select Growth Opportunities Fund. Dit maakte de Zutphense stamcelbank vrijdag voorbeurs bekend.

Het bedrijf plaatst 35 converteerbare obligaties van 10.000 euro per stuk, gecombineerd met 286.363 warrants. Met een zevende investering, die nog voor het eind van de maand moet worden uitgevoerd, hoopt Esperite vervolgens nog eens 250.000 euro bij de investeerder los te krijgen, maar dit is afhankelijk van de hoeveelheid obligaties die dan uitstaat, namelijk voor een bedrag van 100.000 euro of minder.

De totale investering kan, zoals op 8 maart reeds gemeld, oplopen tot 13 miljoen euro bij de uitoefening van inschrijvingsrechten op de warrants. Op dit moment wordt evenwel niet voldaan aan de voorwaarden om nog meer tranches uit te schrijven, aldus het bedrijf.

De investering dient ter ondersteuning van de commerciële activiteiten en de ontwikkeling van innovatieve technologieën, zei Esperite eerder al.

Op een rood Damrak sloot het aandeel Esperite donderdag 1,3 procent hoger op 0,55 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Target Corporation omzet en winst hoger

Concern voldoet aan eigen verwachtingen.

32 minuten geleden - Lees verder

Wall Street richting hogere opening

Beleggers consolideren voorafgaand aan notulen Fed.

48 minuten geleden - Lees verder

Enorme groeicijfers Chinese Tencent

Winst tientallen procenten toegenomen.

1 uur geleden - Lees verder

Europese beurzen in het groen

Beleggers durven weer risico te nemen.

1 uur geleden - Lees verder

Staat wil tot 2 miljard euro ophalen

Heropening kortlopende lening.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
Esperite toevoegen aan uw watchlist 0,51 -1,92% -0,01 0,52