Hogere resultaten voor SnowWorld

Redactie ABM Financial News - 2 augustus 2017, 07:55

Prestaties derde kwartaal conform verwachting, outlook bevestigd.

(ABM FN-Dow Jones) SnowWorld heeft in het derde kwartaal van het lopende gebroken boekjaar conform verwachting hogere resultaten behaald en bevestigde de verwachtingen voor het volledige boekjaar. Dit maakte de uitbater van indoor skipistes woensdag voorbeurs bekend.

In een kwalitatieve update stelde SnowWorld dat de resultaten zich ontwikkelden zoals was verwacht. Dit is aanleiding voor het management om de verwachting te bevestigen dat dit jaar meer winst zal worden gerealiseerd dan in het voorgaande gebroken boekjaar.

"De resultaatontwikkeling tot en met het derde kwartaal van boekjaar 2016/2017 leggen een stevig fundament onder de eerder uitgesproken verwachting van een hogere EBITDA en een hogere operationele nettowinst voor het gehele boekjaar", klonk het vanochtend. 

Wat betreft de plannen om ook een indoor skipiste in Parijs, Barcelona en Milaan te bouwen stelde SnowWorld dat hiermee gestage vorderingen worden gerealiseerd. 

Het aandeel SnowWorld is dinsdag gesloten op 9,60 euro. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Norges Bank vergroot belang in Besi

Kapitaalbelang teruggebracht tot boven vijf procent.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Drie fondsen hoger.

18 augustus 2017, 22:14 - Lees verder

Wall Street sluit lager

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

18 augustus 2017, 22:07 - Lees verder

Geen duidelijke richting op Wall Street

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

18 augustus 2017, 21:30 - Lees verder

Olieprijs sluit flink hoger

Volatiele bewegingen.

18 augustus 2017, 20:42 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
SNOWWORLD toevoegen aan uw watchlist 9,97 -1,68% -0,17 10,11