Beursblik: ING zet Aalberts Industries op kooplijst

Redactie ABM Financial News - 4 augustus 2017, 08:21

Koersdoel naar 44,25 euro.

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft vrijdag het advies voor Aalberts Industries verhoogd van Houden naar Kopen en stelde daarbij het koersdoel opwaarts bij van 30,50 naar 44,25 euro.

Analist Tijs Hollestelle noemde verschillende factoren voor een positievere kijk op Aalberts. Zo wees de analist onder meer op de stijging van de autonome groei in de eerste helft van 2017. Een "duidelijke" verandering ten opzichte van het recente verleden, zo meent Hollestelle. Daarnaast klonk de top van Aalberts volgens de marktvorser ook optimistischer over de vooruitzichten voor de tweede jaarhelft. Tot slot behaalde Aalberts een record EBITA-marge in de eerste zes maanden van dit jaar.

Dit alles samen maakt volgens Hollestelle dat de aankomende beleggersdag op 6 december "een grote potentiële koersaanjager" kan gaan worden. De analist denkt dan ook dat Aalberts dan de doelstelling voor de EBITA-marge zal verhogen naar de bandbreedte 12 tot 14 procent en positiever zal worden over het rendement op geïnvesteerd kapitaal.

Het aandeel Aalberts Industries sloot donderdag 1,6 procent lager op 35,68 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Norges Bank vergroot belang in Besi

Kapitaalbelang teruggebracht tot boven vijf procent.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Drie fondsen hoger.

18 augustus 2017, 22:14 - Lees verder

Wall Street sluit lager

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

18 augustus 2017, 22:07 - Lees verder

Geen duidelijke richting op Wall Street

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

18 augustus 2017, 21:30 - Lees verder

Olieprijs sluit flink hoger

Volatiele bewegingen.

18 augustus 2017, 20:42 - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AALBERTS... toevoegen aan uw watchlist 37,34 0,19% 0,07 37,27