Beursblik: winst WDP overtreft verwachting

Redactie ABM Financial News - 4 augustus 2017, 09:55

KBC Securities handhaaft Houden advies en koersdoel van 92,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) De door Warehouses De Pauw gerapporteerde EPRA-winst van 2,67 euro per aandeel over de eerste zes maanden van het jaar overtrof de verwachtingen met twee procent. Dit zei analist Alexander Makar van KBC Securities vrijdag in reactie op de halfjaarcijfers van het vastgoedbedrijf.

"In een zeer solide en groeiende Europese logistieke markt boekt WDP gestaag vooruitgang", aldus Makar. Het bedrijf is volgens de analist bovendien zeer goed gepositioneerd om van deze situatie te profiteren, eraan toevoegend dat de recent versterkte balans het bedrijf ertoe in staat stelt om zijn groeiplannen te realiseren. De opwaarts bijgestelde outlook biedt volgens de analist comfort.

KBC Securities hanteert een koersdoel van 92,00 euro en Houden advies. Het aandeel WDP noteerde direct na opening 0,7 procent hoger op 96,00 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

HP boekt lagere winst

Voormalige hardware divisie van Hewlett Packard verhoogt outlook hele fiscale boekjaar.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

ArcelorMittal sterkste stijger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street lager gesloten

Markt in afwachting van Jackson Hole symposium.

Gisteren - Lees verder

Wall Street beweegt richting lager slot

Markt in afwachting van Jackson Hole symposium.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs hoger gesloten

Amerikaanse voorraden ruwe olie vorige week gedaald.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.