Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel voor DSM

Redactie ABM Financial News - 8 augustus 2017, 07:44

Koersdoel naar 79,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft het koersdoel voor DSM verhoogd van 76,00 naar 79,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

De analisten van de  Duitse bank merkten daarbij op dat de resultaten over het tweede kwartaal wederom beter waren dan verwacht. Met name het aangepaste EBITDA-resultaat verslaat sinds de start van de herstructurering eind 2015 voortdurend de consensus.

De marktvorsers wezen daarbij vooral op de gestegen EBITDA-marges bij Nutrition, die mede te danken zijn aan de Nutritionmarkt in de Verenigde Staten.

De analisten zijn er verbaasd over dat het aandeel met korting ten opzichte van Europese sectorgenoten en ten opzichte van andere voedingssupplementenbedrijven blijft worden verhandeld.

Ze hebben hun EBITDA-taxaties voor 2017-2019 verhoogd met een gemiddelde van 4 procent op basis van de beter dan verwachte EBITDA-marges voor Nutrition en de guidance met dubbelcijferige EBITDA-groei.

De koersdoelverhoging is mede ingegeven door de aanstaande verkoop van het resterende minderheidsbelang in Patheon voor 35 dollar per aandeel.

Het aandeel DSM sloot maandag op 64,63 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Update van Beursupdate: AEX op Wall Street

Alleen maar verliezers.

Gisteren - Lees verder

Recordresultaten Applied Materials

Kwartaalcijfers aan bovenkant van eigen verwachting.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit flink lager

Tegenvallende macrocijfers en wisselende bedrijfscijfers beheersen markten.

Gisteren - Lees verder

Wall Street koerst af op lager slot

Tegenvallende macrocijfers en bedrijfscijfers beheersen markten.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
DSM KON toevoegen aan uw watchlist 63,47 0,00% 0,00 63,47