Deutsche Post ziet resultaten groeien

Redactie ABM Financial News - 8 augustus 2017, 08:39

Outlook door postbedrijf bevestigd.

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Post heeft in het tweede kwartaal van 2017 hogere resultaten behaald en heeft de verwachtingen voor het volledige jaar bevestigd. Dit bleek dinsdag uit de resultaten van het Duitse postbedrijf. 

De omzet van Deutsche Post steeg met 4,4 procent naar 14,8 miljard euro. Er was met name sprake van groei in de levering van internationale pakketten, de e-commerce activiteiten en wereldwijde express bezorgingen.

Het bedrijfsresultaat steeg krap 12 procent naar 841 miljoen euro. Deutsche Post zei dat dit het hoogste resultaat ooit is voor het bedrijf in een tweede kwartaal.

"Ons bedrijf groeit op alle vlakken en de winst groeit gestaag", zei CEO Frank Appel van het Duitse concern. De topman merkte daarbij op dat de onderneming "op koers" ligt om zijn doelstellingen te halen.

Outlook

Deutsche Post heeft vertrouwen in het behalen van de eerder gestelde doelen voor dit jaar. Dit betekent dat het bedrijfsresultaat (EBIT) dit jaar moet groeien tot ongeveer 3,75 miljard euro en dat er in de jaren tot en met 2020 een samengestelde jaarlijkse groei van 8 procent zal worden gerealiseerd.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Norges Bank vergroot belang in Besi

Kapitaalbelang teruggebracht tot boven vijf procent.

1 uur geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

Drie fondsen hoger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street sluit lager

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

Gisteren - Lees verder

Geen duidelijke richting op Wall Street

Kortstondige stijging na vertrek adviseur Witte Huis.

Gisteren - Lees verder

Olieprijs sluit flink hoger

Volatiele bewegingen.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.