Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Numico ziet omzetgroei in derde kwartaal

Numico ziet omzetgroei in derde kwartaal
7 nov 2007 om 10:01

Numico meldt verder dat de veranderingen in grondslag en koersverschillen een negatief effect hadden op de gerapporteerde groei. Numico is voornemens de negatieve invloed van de hogere grondstoffenprijzen te compenseren door prijsverhogingen en aanvullende variabele kostenbesparingsprogramma’s.

De prijsverhogingen in de divisie Babyvoeding worden in vrijwel alle regio’s ingevoerd. “Ook de uitvoering van de verschillende kostenbesparingsinitiatieven loopt volgens plan. Numico blijft erop vertrouwen dat de voorgenomen prijsverhogingen en de besparingen in de variabele kosten het negatieve effect van de hoger grondstoffenprijzen zullen compenseren.”

Vooruitzichten

Gebaseerd op het sterke potentieel van de markten waarin Numico opereert, herbevestigt de onderneming de verwachting dat in 2007 de omzet autonoom tussen de 10 en 12 procent zal toenemen en dat de EBITA-marge tussen de 10 en 20 basispunten zal verbeteren. “Deze doelstellingen zijn gebaseerd op gelijkblijvende consolidatiegrondslagen, constante wisselkoersen, exclusief bijzondere posten en onvoorziene omstandigheden voorbehouden.” aldus Numico.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.