Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

VastNed reageert op overnamebelangstelling

VastNed reageert op overnamebelangstelling
7 nov 2007 om 08:51

Het vastgoedfonds maakte vandaag bekend kennis te hebben genomen van het persbericht van IEF Capital, waarin het een indicatieve bieding aankondigt van 70 euro per aandeel VastNed Retail in contanten. “Bij brief van 12 oktober jl. heeft IEF Capital eenzelfde indicatief bod reeds ter kennis van de directie van VastNed Retail gebracht.”

Afwijzing

VastNed vervolgt: “De directie en de raad van commissarissen zijn mede op basis van interne en met behulp van externe adviseurs opgestelde waarderingen van mening dat 70 euro per aandeel substantieel onder de werkelijke waarde van het aandeel VastNed Retail ligt en daardoor onvoldoende recht doet aan de belangen van alle aandeelhouders. De directie heeft IEF Capital reeds bij brief van 29 oktober jl. laten weten dat zij op die basis geen aanleiding ziet om een nader gesprek met IEF Capital over deze indicatieve bieding aan te gaan.”

Mogelijkheden

IEF Capital ziet wel degelijk mogelijkheden. De partijen hebben reeds een keer om de tafel gezeten om het bod te bespreken. Het consortium verwacht dat er uiteindelijk overeenstemming wordt bereikt om de overname begin volgend jaar af te ronden.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.