Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

KPN tekent WiFi overeenkomst met Trustive

KPN tekent WiFi overeenkomst met Trustive
8 nov 2007 om 12:34

KPN maakte vandaag bekend dat het een WiFi hotsport roaming overeenkomst heeft gesloten met Trustive, een van Europa’s meest toonaangevende aanbieder van draadloze toegang tot WiFi hotspots. Dankzij deze overeenkomst kunnen KPN en Trustive elkaars klanten toegang bieden tot beider hotspotsnetwerken. Het netwerk van Trustive bestaat wereldwijd uit meer dan 32.000 hotspots, waaronder alle grote vliegvelden binnen de EU zoals Parijs, Milaan, Londen, Kopenhagen en Brussel. KPN had al 59.000 buitenlandse WiFi locaties voor haar klanten.

General Manager KPN HotSpots

Martijn de Kinkelder, general manager van KPN HotSpots: “Deze overeenkomst is een mooie aanvulling op ons netwerk. Samen met Trustive bieden we onze klanten kwalitatief hoogwaardige dekking via hotspots, met name in Europa waar Trustive zeer sterk aanwezig is zoals op alle grote Europese vliegvelden. Daarnaast biedt Trustive ook de mogelijkheid om voor KPN klanten gebruik te maken van een KPN branded login pagina, die het gebruiksgemak ten goede komt.”

Directie Trustive

Gavin Dresselhuis, medeoprichter en managing director van Trustive: “We zijn zeer verheugd dat we KPN kunnen helpen bij het bieden van WiFi-toegang aan zijn klanten. Door de samenwerking met KPN, een Europese marktleider, versterkt Trustive haar leidende positie op de Europese WiFi-markt.”

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.