Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Randstad doet voorstel dividendbeleid

Randstad doet voorstel dividendbeleid
8 nov 2007 om 09:48

Randstad maakte vandaag bekend dat het zijn dividendbeleid wil aanpassen. De uitzender wil in jaren wanneer het goed gaat een lager dividend van maximaal 30 procent uitkeren en wil in jaren dat het minder goed gaat een percentage van maximaal 60 procent uitkeren. Op deze manier wil de uitzender meer stabiliteit in het absolute dividend brengen. Randstad keert momenteel altijd hetzelfde percentage van 40 procent uit.

Aandeelhoudersvergadering

Aandeelhouders kunnen op 7 mei 2008 stemmen over het nieuwe voorstel. Het dividend over 2007 bedraagt naar verwachting ongeveer 1,25 euro per gewoon aandeel. Ook liet de uitzender weten dat het overweegt maximum 10 procent van het totale aantal gewone geplaatste aandelen terug te kopen. Het niveau van de eventuele aandeleninkoop zou afhankelijk zijn van de verwachtte nettokaspositie in mei 2008.

Vooruitzichten

Randstad gaf ook aan dat de vooruitzichten voor  het vierde kwartaal van 2007 niet zijn veranderd. ''We verwachten aanhoudende groei in de bedrijfsresultaten. Op basis van de huidige trends verwachten we dat de verwaterde WPA vóór afschrijving van acquisitiegerelateerde immateriële activa en impairment goodwill ten minste 0,97 euro zal bedragen, zo meldde Randstad.

Bron: koersalarm.nl

 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.