Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Blue Fox bijna uit rode cijfers

Blue Fox bijna uit rode cijfers
12 nov 2007 om 08:49

Blue Fox publiceerde voorbeurs haar derdekwartaalcijfers. De onderneming zag het nettoverlies teruglopen, van 3,9 naar 1 miljoen euro. De omzet bleef nagenoeg gelijk: 21,7 miljoen euro, tegenover 22 miljoen euro in dezelfde periode vorig jaar. Het nettoresultaat kwam uit op 5,1 miljoen euro positief, waar het vorig jaar nog 4,3 miljoen euro negatief bedroeg.

Blue Fox wist verder te melden dat de door Blue Fox Porini ontwikkelde softwareapplicatie per 1 oktober 2007 aan de prijslijst van Microsoft toegevoegd is als MicrosoftDynamics AX voor de textiel- en modebranche.

Update strategische gesprekken

De strategische gesprekken, waarvan Blue Fox reeds repte tijdens de presentatie van de halfjaarcijfers in augustus, hebben nog niet tot een overeenkomst geleid: "In het derde kwartaal zijn intensieve gesprekken gevoerd met mogelijke strategische partners, maar dit heeft vooralsnog niet het gewenste resultaat opgeleverd. We blijven openstaan voor gesprekken met strategische partners, maar een zelfstandig voortbestaan wordt eveneens als scenario voor de toekomst meegenomen”, aldus Cees van Steijn, CEO van Blue Fox.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.