Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

De Vries Robbe verwacht 30% omzetstijging

De Vries Robbe verwacht 30% omzetstijging
15 nov 2007 om 08:31

DVRG, het voormalige De Vries Robbe Groep, heeft vandaag een trading update over het derde kwartaal gegeven. De onderneming voorziet een omzetstijging van 30 procent over geheel 2007. De omzet moet in dat geval uitkomen op circa 17 miljoen euro.

DVRG zag de gemiddelde brutomarge over de eerste 9 maanden licht dalen ten opzichte van het eerste halfjaar. Dit werd onder meer veroorzaakt door seizoensinvloeden en het terugdringen van bestaande handelsvoorraden. Over het derde kwartaal is een verlies geboekt van 400.000 euro.

 

Activiteiten 

Zowel de Online Retail en Distributie activiteiten als de vastgoedportefeuille hebben in het derde kwartaal een licht negatief resultaat geboekt als gevolg van iets lagere brutomarges en incidentele kosten voor schadeherstel in het vastgoed.

Vooruitzichten

“DVRG heeft zich in de afgelopen maanden geconcentreerd op de transformatie van het bedrijf tot online retailer. In de afgelopen periode is het aantal webwinkels met drie uitgebreid tot in totaal tien,” aldus het persbericht. Voor het vierde kwartaal verwacht het bestuur van DVRG dat uit gewone bedrijfsuitoefening van de onderdelen Online Retail, Distributie en Vastgoed een positief resultaat wordt gerealiseerd.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.