Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Ahold benoemt John Rishton als President en CEO

Ahold benoemt John Rishton als President en CEO
16 nov 2007 om 08:30

Ahold heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van John Rishton als President en Chief Executive Officer (CEO). Kimberly Ross, momenteel plaatsvervangend Chief Financial Officer , wordt de nieuwe CFO.  Zij volgt in deze functie Rishton op.

Ross is door de Raad van Commissarissen voorgedragen voor benoeming tot de Raad van Bestuur van Ahold. Zij zal haar verantwoordelijkheden als waarnemend lid van de Raad van Bestuur met onmiddellijke ingang op zich nemen. De benoeming van Rishton tot President en CEO en van Ross tot CFO zijn met onmiddellijke ingang van kracht.

René Dahan, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ahold: “Na zorgvuldig beraad heeft de Raad van Commissarissen unaniem besloten dat John de juiste persoon is om Ahold de toekomst in te leiden. John beschikt over de benodigde vaardigheden, capaciteiten en kennis van Ahold voor de uitvoering van Aholds strategie van duurzame winstgevende groei. Het doet mij dan ook groot genoegen dat John deze rol heeft aanvaard.”

De benoeming van Kimberly Ross en de herbenoeming van Peter Wakkie in de Raad van Bestuur worden op 23 april 2008 aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders voorgelegd.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.