Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Nieuwe bestuursvoorzitter Fortis Insurance

Nieuwe bestuursvoorzitter Fortis Insurance
16 nov 2007 om 13:38

Fortis Insurance heeft met ingang van 1 december 2007 Steven Braekeveldt (47) benoemd als CEO van Fortis Insurance International Europe. Steven Braekeveldt krijgt de leiding over de Europese verzekeringsactiviteiten van Fortis buiten België en Nederland. Hij gaat rapporteren aan Peer van Harten, de CEO van Fortis Insurance.

Steven Braekeveldt volgt Jacob Westerlaken op die een functie buiten Fortis heeft aanvaard. Voordat hij in 2006 bij Fortis Insurance aan de slag ging, werkte Braekeveldt voor ING, waar hij verantwoordelijk was voor activiteiten op het gebied van bankieren en verzekeren in Hongkong, Singapore en Mexico.
 

Peer van Harten: "Fortis Insurance International is de afgelopen jaren fors gegroeid. Ik weet zeker dat Steven dankzij zijn brede internationale ervaring uitstekend werk zal verrichten bij de verdere aansturing van onze activiteiten".
 

Steven Braekeveldt: "De grote aantrekkingskracht van Fortis was voor mij altijd de bewezen staat van dienst in multi-channeldistributie. Ik ben zeer verheugd dat ik nu, als CEO van FII Europe,  de kans krijg om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de internationale groeistrategie van Fortis."

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.