Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

VastNed Retail zet zichzelf in de etalage

VastNed Retail zet zichzelf in de etalage
19 nov 2007 om 09:47

VastNed Retail kondigde vandaag aan haar deuren wagenwijd open te zetten voor potentiële bieders op het bedrijf. “Naar aanleiding van de recente belangstelling van marktpartijen voor het uitbrengen van een openbaar bod op alle aandelen VastNed Retail hebben de directie en de raad van commissarissen van VastNed Retail besloten om serieuze potentiële bieders in de gelegenheid te stellen een boekenonderzoek te doen.”

De leiding van VastNed Retail wil middels deze handelswijze “het belang van alle aandeelhouders om een zo aantrekkelijk mogelijk bod te realiseren dienen”. Geïnteresseerde partijen worden uitgenodigd om contact op te nemen met de directie van VastNed Retail voor het verkrijgen van nadere informatie omtrent de te volgen procedure.

VastNed Retail verwacht op basis van de thans beschikbare informatie dat geïnteresseerde partijen het boekenonderzoek uiterlijk in het eerste kwartaal 2008 zullen hebben afgerond. De directie zal vervolgens op basis van getoonde belangstelling met één of meerdere geselecteerde partijen in overleg treden, hetgeen zal kunnen resulteren in één of meerdere biedingen op de aandelen VastNed Retail.

Op 7 november jongstleden werd bekend dat IEF Capital een indicatief bod van 70 euro per aandeel heeft gedaan. Deze overnamepoging is door de directie van VastNed Retail verworpen. De onderneming is volgens de leiding meer waard.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.