Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Amsterdamse beurs zal licht hoger openen

Amsterdamse beurs zal licht hoger openen
20 nov 2007 om 08:56

De Amsterdamse beurs vertoont de afgelopen dagen een grillig verloop. Vandaag zal Amsterdam, na het verlies van gisteren, in het groen openen. De handel krijgt steun van de Amerikaanse futures die op een hogere opening van Wall Street wijzen. Ook sloten de Aziatische beurzen in het groen. 
 
 
In het nieuws

Vandaag maakte Van der Moolen bekend dat operationeel directeur Casper Rondeltap zal aftreden. Fugro denkt dat de nettowinst over geheel 2007 circa 10 miljoen euro hoger zal zijn. De eerder afgegeven omzetverwachting houdt Fugro in stand. Accel, De producent van onder meer Batavus en Sparta, denkt over het gehele boekjaar 2007 een nettowinststijging van 25 tot 35 procent te kunnen realiseren, dit was eerder 35 procent. Arcelor Mittal breidt zijn belang in de Amerikaanse mijnbouwer General Moly uit tot 12,6 procent.

 

Amerika en Azie

De Dow Jones-index verloor gisteren 1,66 procent en kwam daarmee op 12.958,44 punten. De S&P verloor 1,75 procent. Techbeurs Nasdaq leverde 1,66 procent in. Op de beurs in Tokio stond de Nikkei wel in het groen en won 1,12 procent. De Hang Seng sloot 1,13 procent in de plus.
 

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.