Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Vlakke opening verwacht op Beursplein 5

Vlakke opening verwacht op Beursplein 5
22 nov 2007 om 08:58

De beurzen op het Damrak zullen vanochtend vlak openen, beleggers zullen het vandaag rustig aan doen na de verliezen van gisteren. De beurzen worden gesteund door de licht hogere sluiting van de Nikkei. Ook staan de Amerikaanse futures licht in de plus. Wall Street zal vandaag gesloten zijn in verband met Thanksgiving.

In het nieuws

Air France-KLM kwam vanochtend met halfjaarcijfers. De vliegmaatschappij zag de winst met 27,6 procent toenemen. Air France-KLM verslaat daarmee de verwachtingen. Corio kwam voorbeurs met derdekwartaalcijfers. Het direct resultaat over geheel 2007 zal volgens Corio vergelijkbaar zijn met vorig jaar. Corio kondigde aan haar kantoorportefeuille te gaan verkopen en zich te richten op de retailmarkt.

Kendrion maakte vandaag bekend het onderdeel Automotive Metals aan de Zweedse investeringsgroep Gnosjo-Gruppen te verkopen voor 35 miljoen euro. Arcelor Mittal is in overleg met aandeelhouders van de China Oriental Group, over uitbreiding van het belang in de onderneming.

Amerika en Azië

Op Wall Street wist de Dow Jones gisteren geen plus te noteren door de hoge olieprijs en de zwakke dollar. De index sloot op 12.799,04 punten, een verlies van 1,62 procent. Techbeurs Nasdaq deed het ook slecht en verloor 1,33 procent. De S&P 500 verloor 1,59 procent. De Nikkei-index sloot wel in het groen met een plus van 0,34 procent. De Hang Seng verloor 2,03 procent.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.