Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Laurus belegt aandeelhoudersvergadering

Laurus belegt aandeelhoudersvergadering
26 nov 2007 om 16:31

Laurus maakte vandaag bekend op 19 december 2007 een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) te houden. Tijdens de vergadering zal als belangrijkste onderwerp de samenstelling van de Raad van Commissarissen (RvC) besproken worden.  Als gevolg van het ontstaan van twee vacatures draagt de RvC aan de Algemene Vergadering de heren Dirk Goeminne en Hakim Aouani voor ter benoeming als commissaris.

De heer Goeminne was tussen 2003 en 2007 lid van de Raad van Bestuur van Maxeda en voorzitter van de Raad van Bestuur van Vroom & Dreesmann. Ook daarvoor heeft de heer Goeminne verschillende functies bekleed in de retailbranche. De heer Aouani is sinds 1 april 2005 lid van de Raad van Bestuur van Casino en is Senior Vice-President van Corporate Development and Holdings.

Volgens het rooster van aftreden van de RvC zal de heer J. van Dijk, voorzitter van de RvC, met ingang van 19 december 2007 aftreden als lid van de RvC na deze BAVA. Ten gevolge van zijn aftreden zal er een vacature ontstaan binnen de RvC. De RvC zal, met inachtneming van de daartoe relevante procedures, stappen ondernemen voor de invulling van de ontstane vacature. Ten gevolge van zijn aftreden is de RvC voornemens om tijdens de eerstvolgende vergadering van de RvC na de BAVA de heer S. Lubsen te benoemen tot Voorzitter van de RvC.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.