Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

OctoPlus verlengt inschrijvingsperiode

OctoPlus verlengt inschrijvingsperiode
27 nov 2007 om 13:53

OctoPlus kondigde vandaag aan de inschrijvingsperiode van de vervolgfinanciering te verlengen. De inschrijvingsperiode zal met twee dagen worden verlengd tot donderdag 29 november 2007 vier uur. De datum van betaling en levering is ook twee dagen opgeschoven naar 5 december.

De emissie moet maximaal 25 miljoen euro opbrengen middels nieuw uitgegeven gewone aandelen met een nominale waarde van 0,12 euro per aandeel. OctoPlus wil de netto opbrengsten van de financiering voornamelijk aanwenden voor verdere ontwikkeling van de productpijplijn en voor algemene bedrijfsdoeleinden, inclusief kapitaaluitgaven en werkkapitaal. De uitgaven voor de productpijplijn omvatten de klinische ontwikkelingsactiviteiten van Locteron, een geneesmiddel tegen chronische middenoorontsteking.

De opbrengsten zullen tevens worden gebruikt voor de voortgang van de preklinische en klinische ontwikkeling van drie andere producten: OP-286 CR en twee vaccins tegen hepatitis B en Japanse encefalitis. De onderneming zal de opbrengsten ook aanwenden voor de fabricage- en materiaalkosten voor zijn producten.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.