Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Stakingen op postkantoren

Stakingen op postkantoren
26 mrt 2008 om 08:15

Het leeuwendeel van de 250 postkantoren opent vandaag enkele uren later. Om 8:30 uur vindt er een zogenoemd 'werkoverleg' plaats, uit protest tegen de voorgenomen sluiting van de vestigingen. De sluiting zou 1850 werknemers hun baan kunnen kosten.

TNT en ING

De komende vijf jaar zal de gezamenlijke dienstverlening in de hoofdpostkantoren worden verplaatst naar eigen TNT en ING locaties. Het hoofdpostkantoor zal in zijn huidige opzet verdwijnen. De afgelopen jaren liep het aantal postkantoren reeds terug van 2000 naar 250 vestigingen.

De verkooppunten in winkels waar TNT Post en ING / Postbank hun diensten gezamenlijk aanbieden, blijven ongewijzigd. Middels de herstructurering willen TNT en ING de dienstverlening voor de eigen klanten verder te verbeteren.

Toelichting TNT

Yme Pasma, directeur Retail van TNT Post: “Het overgrote deel van onze klanten heeft inmiddels de weg naar andere, vaak toegankelijkere locaties gevonden. Postzegels worden in supermarkten en buurtwinkels gekocht. Pakketten en aangetekende stukken halen en brengen gebeurt meer en meer bij de ruim 1850 verkooppunten van TNT Post in winkels. Daar voegen wij de komende jaren nog minimaal 750 verkooppunten in winkels aan toe.”

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.