Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

London Tunnels geeft nieuwe aandelen uit

London Tunnels geeft nieuwe aandelen uit
12 jul 2024 om 18:36

 London Tunnels heeft nieuwe aandelen uitgegeven met een totale waarde van meer dan 200.000 Britse pond. Dit maakte de Amsterdamse beursnieuweling vrijdag nabeurs bekend.

Het bedrijf ontving inschrijvingen voor 100.139 nieuwe gewone aandelen in het kapitaal van de vennootschap, tegen een uitgifteprijs van 2,00 pond per aandeel.

De nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven en toegelaten tot de notering en verhandeling vanaf dinsdag 16 juli. Na deze uitgifte komt het totaal aantal uitgegeven aandelen van London Tunnels uit op 454.020 sinds haar beursdebuut op Euronext Amsterdam op 27 juni.

Het bedrijf wil het opgehaalde geld ophalen voor de exploitatie van de Kingsway Exchange Tunnels als toeristische trekpleister. Daar is naar schatting de komende één tot twee jaar 20 tot 30 miljoen pond voor nodig.

Eerder vandaag meldde London Tunnels dat het van London Borough of Camden toestemming heeft gekregen voor de plannen. Volgens de onderneming komt met deze goedkeuring de opening van het complex voor toeristen een stap dichterbij.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.