Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Beursupdate: Signify en Flow Traders onderuit

Beursupdate: Signify en Flow Traders onderuit
26 jul 2024 om 09:16

 De Amsterdamse beurs is vrijdag nagenoeg vlak geopend. Kort na opening van de beurzen, koerste de AEX fractioneel lager op 897,98 punten. 

Onder de hoofdfondsen won Shell 0,9 procent, terwijl UMG 1,0 procent verloor.

Onder de midkappers won Basic-Fit bijna 4 procent na een solide eerste halfjaar en onder meer een groei van het ledenbestand.

Vopak won 1,7 procent. Vopak heeft vrijdag de outlook voor 2024 verhoogd, nadat in het tweede kwartaal iets minder omzet, maar wel een iets hoger resultaat werd geboekt.

WDP verloor daarentegen 3,3 procent. Het bedrijf heeft in het eerste halfjaar van 2024 een stijging van de winst geboekt en de outlook voor dit jaar herhaald.

Signify daarentegen kreeg een flinke tik te verwerken en daalde 8, 2 procent na tegenvallende cijfers en een afgezwakte outlook.

Ook Flow Traders ging fors onderuit en verloor ruim 13 procent. De prestaties vielen tegen ten opzichte van de verwachtingen. Ook presenteerde het bedrijf nieuwe toekomstplannen, waarbij het dividend werd opgeschort.

Bij de kleinere aandelen won Ebusco ruim 9 procent. Het bedrijf heeft binnen het raamcontract met Deutsche Bahn de grootste order tot nu in wacht gesleept.

Heijmans heeft vrijdag de outlook voor 2024 verhoogd, nadat in de eerste zes maanden van dit jaar meer omzet en resultaat werd geboekt en er ook aanzienlijk meer woningen werden verkocht. Het aandeel steeg ruim 9 procent.

Kendrion verloor 2,9 procent.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.