Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Beursblik: Berenberg verlaagt koersdoel Signify

Beursblik: Berenberg verlaagt koersdoel Signify
30 jul 2024 om 08:57

 Berenberg heeft het koersdoel voor Signify verlaagd van 38,00 naar 33,00 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de bank.

Berenberg kwam in dit rapport terug op de kwartaalcijfers van de verlichtingsspecialist, waar zwakte in China uit bleek en die de omzet van de groep raakte. Daar stond volgens de bank tegenover dat in de consumententak zich een positieve ontwikkeling op kwartaalbasis aftekende.

Signify herhaalde bij de cijfers de outlook voor dit jaar van een aangepaste EBITA-marge van 10,0 tot 10,5 procent en een vrije kasstroom van 6 tot 7 procent van de omzet, maar zei wel dat de marge vermoedelijk aan de onderkant van de bandbreedte zal uitkomen.

De verwachtingen van Berenberg voor 2024 liggen inmiddels iets onder die van Signify. 

Berenberg uitte zich dinsdag wel positief over het aantrekkende momentum dat het verlichtingsbedrijf in de loop van het jaar verwacht. “De waardering blijft aantrekkelijk”, aldus analist Trion Reid.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Signify

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.