Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Beursblik: ING verhoogt koersdoel Wolters Kluwer

Beursblik: ING verhoogt koersdoel Wolters Kluwer
5 aug 2024 om 14:14

 ING heeft het koersdoel voor Wolters Kluwer verhoogd van 170,00 naar 172,00 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek maandag uit een rapport van de bank, volgend op de halfjaarcijfers van het databedrijf.

De analisten spraken van weinig verrassende halfjaarcijfers die ook grotendeels in lijn waren met de consensus, waarbij de autonome omzet en de aangepaste operationele marges gestaag blijven stijgen.

Wolters Kluwer voorziet voor 2024 nog altijd een groei van de aangepaste winst per aandeel van 5 tot 9 procent. Verder rekent het bedrijf op een aangepaste operationele marge van 26,4 tot 26,8 procent en een aangepaste vrije kasstroom van 1,15 tot 1,20 miljard euro.

Het bedrijf heeft volgens ING een uitstekende staat van dienst wat betreft het halen van zijn outlook. De bank verwacht dat een autonome groei van meer dan 6 procent op jaarbasis in de komende jaren haalbaar is. ING verwacht dat dit zelfs meer kan zijn naarmate het bedrijf zijn activiteiten meer verschuift naar cloudsoftwareoplossingen en ‘expert solutions’. De analisten noemen Wolters Kluwer een hoogwaardig bedrijf met een sterke concurrentiepositie.

De bank heeft na de cijfers slechts kleine aanpassingen aangebracht aan zijn ramingen, wat resulteerde in de koersdoelverhoging.

Het aandeel Wolters Kluwer noteerde maandag 2,2 procent lager op 146,55 euro.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.