Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

NSI sluit relatieovereenkomst met aandeelhouder First Sponsor Group

NSI sluit relatieovereenkomst met aandeelhouder First Sponsor Group
16 aug 2024 om 21:40

 NSI is een relatieovereenkomst aangegaan met aandeelhouder First Sponsor Group. Dit meldde het vastgoedfonds vrijdag nabeurs. 

First Sponsor Group is genoteerd aan de beurs van Singapore en heeft een belang van 14 procent in NSI. First Sponsor benadrukt het bestuur van NSI, de strategie en waardecreatiepotentieel van het vastgoedfonds volledig te steunen.

Daarnaast voorziet de overeenkomst in de nominatie van Neo Teck Pheng, de CEO van First Sponsor, als lid van de raad van commissarissen van NSI. 

NSI steunt de nominatie vanwege de brede ervaring en staat van dienst van Neo Teck Pheng als CEO van een beursgenoteerd vastgoedbedrijf.

De overeenkomst omvat tevens de toezegging van First Sponsor om te stemmen voor bepaalde voorstellen die [in de toekomst] door het bestuur van NSI tijdens de algemene vergadering worden voorgelegd. 

Daarnaast is in de overeenkomst vastgelegd dat First Sponsor zijn belang in NSI naar eigen goeddunken kan verhogen tot maximaal 25 procent van het uitstaand aandelenkapitaal van NSI. In het geval het concern zijn belang nog verder wil uitbreiden is toestemming vereist van NSI. 

NSI organiseert op 30 september 2024 een bijzondere aandeelhoudersvergadering voor de benoeming van Neo Teck Pheng tot lid van de Raad van Commissarissen.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.