Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Bescheiden omzetgroei Accsys

Bescheiden omzetgroei Accsys
4 sep 2024 om 08:32

 Accsys heeft in het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar 2025 een bescheiden omzetgroei gerealiseerd. Dit bleek woensdag uit een update van de houtveredelaar met een fabriek in Arnhem.

De omzet steeg afgelopen kwartaal op jaarbasis met 3 procent tot 35,9 miljoen euro, ondanks aanhoudende tegenwind in de bouwsector.

De voornaamste groeiregio voor Accsys, Noord-Amerika, liet volgens het bedrijf een solide groei zien, terwijl er ook goede prestaties werden gerealiseerd in het VK, Frankrijk en de Benelux.

De nieuwe fabriek in Tennessee is inmiddels gestart met de productie. Over de fabriek in aanbouw in het Britse Hull zei Accsys woensdag niets. Bij de jaarcijfers in juni zei Accsys te verwachten in de eerste helft van het lopende boekjaar tot een oplossing te komen voor deze fabriek.

“We hebben met succes een lokale vertegenwoordiging opgezet voor onze klanten in Noord-Amerika”, stelde CEO Jelena Arsic van Os in een toelichting. “Deze significante internationale uitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor Accsys.”

Ondertussen is Accsys bezig om 3 miljoen euro aan jaarlijkse kostenbesparingen ter realiseren.  

Bovendien stelde Accsys een goede start van het tweede kwartaal te hebben gemaakt, met een “gezond orderboek” in alle regio’s. 


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Fastned

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.